Kom langs in de winkel! - Dickhof Rijwielen
Informatie n.a.v. lockdown tot 19 januari
december 15, 2020

Toe aan nieuwe fietskleding en accessoires? Zoals mountainbikekleding, fietsjacks of fietsbrillen? Heb je een nieuw wielertenue nodig? Of kunnen die fietshandschoenen of schoenen echt niet meer? Misschien ben je juist geïnspireerd geraakt om te beginnen met fietsen nu de fietsporten in deze tijd ongekend populair zijn.

Wij hebben een uitgebreide collectie fietskleding, helmen, schoenen, brillen, drinkflessen en nog veel meer. Voor zowel beginners als professionals. Maak nu een afspraak om in de winkel langs te komen. Dit is mogelijk op:

Maandag en woensdag tussen 08:30 – 16:30 uur
Vrijdag tussen 08:30 – 12:30 uur

Maak een afspraak via de mail (kleding@dickhofrijwielen.nl) en vermeld daarbij je telefoonnummer. Je bent van harte welkom om rond te kijken in onze winkel en kleding te passen.

Als je vragen hebt, beantwoorden wij die graag. Tot dan!

Hartelijke groeten,
Dickhof Rijwielen

Beste klant,

Goed nieuws! Je bent op afspraak weer van harte welkom in onze winkels. Wij geven je dan graag advies over onze fietsen.

Advies op afspraak
Zoek je een nieuwe fiets en wil je graag advies? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij horen graag waar je interesse in hebt, dan kijken we vooraf samen wat de mogelijkheden zijn.

Click & Collect
Kleding en accessoires blijven we verkopen via Click & Collect. Neem contact op via kleding@dickhofrijwielen.nl.

Reparaties
Voor reparaties kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Onze werkplaats in Oosterwolde is open van 08.00 tot 17.00 uur. Voor de overige filialen blijven de openingstijden net als normaal. Het halen of brengen van fietsen kan tot 18.00 uur. Heb je een vraag voor de werkplaats? Mail naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Wij hopen je snel weer te zien en wensen je goede gezondheid en veel fietsplezier!