Opstapdagen - Dickhof Rijwielen
Fietsmeting
februari 13, 2017
Businessmagazine
maart 2, 2017

Op vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart houdt Dickhof Rijwielen de jaarlijkse ‘Opstapdagen’. Het evenement wordt gehouden bij Fruittuin Verbeek en staat geheel in het teken van de elektrische fiets.

Steeds meer mensen, zowel jong als oud, kiezen voor het gemak van de elektrische fiets. Dickhof Rijwielen, met vestigingen in Oosterwolde, ’t Harde, Oldebroek en Wezep, presenteert tijdens de ‘Opstapdagen’ de nieuwste modellen elektrische fiets. Op het terrein van de fruittuin is er volop ruimte om de fietsen uit te proberen. Bij aanschaf van een elektrische fiets of bij aanvraag van een offerte plus aankoop van een elektrische fiets in de week na de opstapdagen, maakt de klant kans op het winnen van een trekhaakdrager van het merk Uebler. Om in aanmerking te komen voor deze prijs kunnen naam en adresgegevens ingevuld worden. ,,Wij verkopen onder meer de merken Batavus, Sparta, Dutch ID, Cortina, Cannondale, Stevens, Flyer, Riese Müller en Rih,” vertelt Eddy Veldman. ,,Er zijn dit jaar veel nieuwe kleuren als blauw, parelmoer en jadegroen. Ook voor jongeren zijn er veel trendy uitvoeringen van onder meer de merken Cortina en Batavus.”

De Dickhof Opstapdagen worden gehouden op vrijdag 24 maart van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 25 maart van 10.00 tot 16.00 uur bij Fruittuin Verbeek, Vierhuizenweg 5 in Oldebroek. ,,Wij ontmoeten u graag tijdens onze Opstapdagen. De koffie en thee met een lekker hapje verzorgd door het team van Fruittuin Verbeek staan klaar.” Info: www.dickhofrijwielen.nl