Cannondale hybride trekking - Dickhof Rijwielen

CANNONDALE HYBRIDE TREKKING

De Cannondale Trekking fietsen hebben een geïntegreerde drager, naadloze trapondersteuning en een comfortabele rechtop zitpositie. Deze fietsen zijn het toonbeeld van vrijheid: de vrijheid om plezierige weekendtoertjes te maken of een tripje naar de winkel, de vrijheid om te ontsnappen aan de auto voor het dagelijkse woon-werkverkeer en de vrijheid om de wind in je gezicht te voelen – zonder inspanning. Voor een proefrit breng je een bezoek aan Dickhof Rijwielen.

Ga voor meer informatie over de hybride trekking fietsen van Cannondale naar de website: www.cannondale.com

COMPLETE AANBOD BEKIJKEN?

Cannondale hybride trekking vind je in ons filiaal in Oosterwolde.

C16_CM2463_BRN
C15_CF2473_01_BRN_web
C18_CM2472_BCF
C15_CF2474_01_BRN_web

Beste klant,

Goed nieuws! Je bent op afspraak weer van harte welkom in onze winkels. Wij geven je dan graag advies over onze fietsen.

Advies op afspraak
Zoek je een nieuwe fiets en wil je graag advies? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij horen graag waar je interesse in hebt, dan kijken we vooraf samen wat de mogelijkheden zijn.

Click & Collect
Kleding en accessoires blijven we verkopen via Click & Collect. Neem contact op via kleding@dickhofrijwielen.nl.

Reparaties
Voor reparaties kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Onze werkplaats in Oosterwolde is open van 08.00 tot 17.00 uur. Voor de overige filialen blijven de openingstijden net als normaal. Het halen of brengen van fietsen kan tot 18.00 uur. Heb je een vraag voor de werkplaats? Mail naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Wij hopen je snel weer te zien en wensen je goede gezondheid en veel fietsplezier!