REPARATIES & ONDERHOUD - Dickhof Rijwielen

Reparaties en onderhoud

Dickhof heeft een uitstekende reputatie op het gebied van service & onderhoud. In onze werkplaatsen kan je met een gerust hart rekenen op de beste service na aankoop van een fiets. Wij repareren alle merken en type fietsen. Van lekke band tot het opbouwen van een complete fiets. Wij beschikken over een ruime voorraad onderdelen om een reparatie in een kort tijdsbestek uit te voeren. Als je fiets klaar is, ontvang je een SMS om deze af te halen in onze werkplaats.

Fiets opbouwen naar wens
Een fiets volledig opbouwen naar jouw wensen? Dat kan bij Dickhof Rijwielen. Veel fietsers zijn je al voor gegaan. Het blijft leuk om een klant te helpen zijn of haar droomfiets samen te stellen. Neem contact op of kom langs in ons filiaal in Oosterwolde om de wensen te bespreken.

Erkend Service Center
Wij zijn Erkend Service Center van Shimano, Campagnolo, Sram en Mavic. Dit is voor jou de garantie dat wij altijd over voldoende kennis en onderdelen beschikken om een reparatie vakkundig en snel uit te voeren.

Beste klanten, kennissen, familie en vrienden,

We hopen dat het ondanks de moeilijke situatie die op iedereen invloed heeft, goed mag gaan. Graag informeren we u en jullie over onze aangepaste dienstverlening tot en met 19 januari.

Wat we nu weten is:

Dit betekent in het kort dat we reparaties aan kunnen nemen en uit kunnen geven.

Heb je een fiets bij ons besteld en wordt die in de periode tot 19 januari geleverd? Wij hopen vandaag en morgen telefonisch contact met je op te nemen. Voor overige vragen mail gerust naar info@dickhofrijwielen.nl. Voor werkplaats gerelateerde vragen kun je mailen naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Bedankt voor jullie begrip! We wensen je hoop en kracht toe in de storm die we kunnen ervaren in deze periode van ons leven. Daarom delen we graag een bemoediging door middel van het lied ‘U geeft rust’. Dat is wat we je toewensen voor nu en in de toekomst.

We wensen je gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2021!

Hartelijke groeten,
Dickhof Rijwielen