REPARATIES & ONDERHOUD - Dickhof Rijwielen

Reparaties en onderhoud

Dickhof heeft een uitstekende reputatie op het gebied van service & onderhoud. In onze werkplaatsen kan je met een gerust hart rekenen op de beste service na aankoop van een fiets. Wij repareren alle merken en type fietsen. Van lekke band tot het opbouwen van een complete fiets. Wij beschikken over een ruime voorraad onderdelen om een reparatie in een kort tijdsbestek uit te voeren. Als je fiets klaar is, ontvang je een SMS om deze af te halen in onze werkplaats.

Fiets opbouwen naar wens
Een fiets volledig opbouwen naar jouw wensen? Dat kan bij Dickhof Rijwielen. Veel fietsers zijn je al voor gegaan. Het blijft leuk om een klant te helpen zijn of haar droomfiets samen te stellen. Neem contact op of kom langs in ons filiaal in Oosterwolde om de wensen te bespreken.

Erkend Service Center
Wij zijn Erkend Service Center van Shimano, Campagnolo, Sram en Mavic. Dit is voor jou de garantie dat wij altijd over voldoende kennis en onderdelen beschikken om een reparatie vakkundig en snel uit te voeren.

Beste klant,

Goed nieuws! Je bent op afspraak weer van harte welkom in onze winkels. Wij geven je dan graag advies over onze fietsen.

Advies op afspraak
Zoek je een nieuwe fiets en wil je graag advies? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij horen graag waar je interesse in hebt, dan kijken we vooraf samen wat de mogelijkheden zijn.

Click & Collect
Kleding en accessoires blijven we verkopen via Click & Collect. Neem contact op via kleding@dickhofrijwielen.nl.

Reparaties
Voor reparaties kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Onze werkplaats in Oosterwolde is open van 08.00 tot 17.00 uur. Voor de overige filialen blijven de openingstijden net als normaal. Het halen of brengen van fietsen kan tot 18.00 uur. Heb je een vraag voor de werkplaats? Mail naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Wij hopen je snel weer te zien en wensen je goede gezondheid en veel fietsplezier!