Oldebroek - Dickhof Rijwielen

FULL-SERVICE FILIAAL

Onze winkel en werkplaats in Oldebroek is een full-service filiaal voor verkoop van stadsfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, fietskleding, accessoires en tweedehands fietsen.

Hier vind je de nieuwste modellen van Sparta. Dit service- en verkooppunt heeft een sleutelbar en natuurlijk een uitstekende service. Ook verkopen wij klompen, laarzen en werkschoenen. Kom eens langs en bekijk op je gemak ons aanbod en assortiment aan onderdelen en accessoires.

Een greep uit ons assortiment

OPENINGSTIJDEN

gesloten
08:30 tot 12:30 uur
13:00 tot 18:00 uur
08:30 tot 16:00 uur
Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Zuiderzeestraatweg 177-1
8096 BH Oldebroek
T. 0525-633479
E. oldebroek@dickhofrijwielen.nl

Beste klanten, kennissen, familie en vrienden,

We hopen dat het ondanks de moeilijke situatie die op iedereen invloed heeft, goed mag gaan. Graag informeren we u en jullie over onze aangepaste dienstverlening tot en met 19 januari.

Wat we nu weten is:

Dit betekent in het kort dat we reparaties aan kunnen nemen en uit kunnen geven.

Heb je een fiets bij ons besteld en wordt die in de periode tot 19 januari geleverd? Wij hopen vandaag en morgen telefonisch contact met je op te nemen. Voor overige vragen mail gerust naar info@dickhofrijwielen.nl. Voor werkplaats gerelateerde vragen kun je mailen naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Bedankt voor jullie begrip! We wensen je hoop en kracht toe in de storm die we kunnen ervaren in deze periode van ons leven. Daarom delen we graag een bemoediging door middel van het lied ‘U geeft rust’. Dat is wat we je toewensen voor nu en in de toekomst.

We wensen je gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2021!

Hartelijke groeten,
Dickhof Rijwielen