Oldebroek - Dickhof Rijwielen

FULL-SERVICE FILIAAL

Onze winkel en werkplaats in Oldebroek is een full-service filiaal voor verkoop van stadsfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, fietskleding, accessoires en tweedehands fietsen.

Hier vind je de nieuwste modellen van Sparta. Dit service- en verkooppunt heeft een sleutelbar en natuurlijk een uitstekende service. Ook verkopen wij klompen, laarzen en werkschoenen. Kom eens langs en bekijk op je gemak ons aanbod en assortiment aan onderdelen en accessoires.

Een greep uit ons assortiment

OPENINGSTIJDEN

gesloten
08:30 tot 12:30 uur
13:00 tot 18:00 uur
08:30 tot 16:00 uur
Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Zuiderzeestraatweg 177-1
8096 BH Oldebroek
T. 0525-633479
E. oldebroek@dickhofrijwielen.nl

Beste klant,

Goed nieuws! Je bent op afspraak weer van harte welkom in onze winkels. Wij geven je dan graag advies over onze fietsen.

Advies op afspraak
Zoek je een nieuwe fiets en wil je graag advies? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij horen graag waar je interesse in hebt, dan kijken we vooraf samen wat de mogelijkheden zijn.

Click & Collect
Kleding en accessoires blijven we verkopen via Click & Collect. Neem contact op via kleding@dickhofrijwielen.nl.

Reparaties
Voor reparaties kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Onze werkplaats in Oosterwolde is open van 08.00 tot 17.00 uur. Voor de overige filialen blijven de openingstijden net als normaal. Het halen of brengen van fietsen kan tot 18.00 uur. Heb je een vraag voor de werkplaats? Mail naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Wij hopen je snel weer te zien en wensen je goede gezondheid en veel fietsplezier!