Wezep - Dickhof Rijwielen

Full-service filiaal

In Wezep hebben wij een full-service filiaal voor verkoop en reparaties van stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Dit filiaal is gespecialiseerd in comfortabele elektrische fietsen. Hier vind je de nieuwste modellen van de  merken: Dutch id, Flyer, Batavus, Cortina en Rih.

Ons assortiment bestaat uit nieuwe en gebruikte fietsen. Daarnaast geniet je in dit service- en verkooppunt van de vertrouwde service van Dickhof. Kom langs en shop op je gemak door ons aanbod aan fietsen en accessoires.

Een greep uit ons assortiment

Openingstijden

13:00 tot 18:00 uur
08:30 tot 12:30 uur
13:00 tot 18:00 uur
08:30 tot 16:00 uur
Op zon- en feestdagen zijn we gesloten!

Ruitersveldweg 35A
8091 HS Wezep
T. 038-3374038
E. wezep@dickhofrijwielen.nl

Beste klanten, kennissen, familie en vrienden,

We hopen dat het ondanks de moeilijke situatie die op iedereen invloed heeft, goed mag gaan. Graag informeren we u en jullie over onze aangepaste dienstverlening tot en met 19 januari.

Wat we nu weten is:

Dit betekent in het kort dat we reparaties aan kunnen nemen en uit kunnen geven.

Heb je een fiets bij ons besteld en wordt die in de periode tot 19 januari geleverd? Wij hopen vandaag en morgen telefonisch contact met je op te nemen. Voor overige vragen mail gerust naar info@dickhofrijwielen.nl. Voor werkplaats gerelateerde vragen kun je mailen naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Bedankt voor jullie begrip! We wensen je hoop en kracht toe in de storm die we kunnen ervaren in deze periode van ons leven. Daarom delen we graag een bemoediging door middel van het lied ‘U geeft rust’. Dat is wat we je toewensen voor nu en in de toekomst.

We wensen je gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2021!

Hartelijke groeten,
Dickhof Rijwielen