Cannondale racefiets - Dickhof Rijwielen

Cannondale Racefiets

Wij beschikken over een compleet assortiment Cannondale racefietsten. Van de pure racefocus van de volledig nieuwe SuperSix EVO Hi-MOD en de CAAD12, via het in races beproefde comfort van de Synapse, tot aan het categorie-overstijgende plezier van de gloednieuwe Slate: Cannondale racefietsen zijn ontworpen voor topprestaties. De laagste gewichten in hun klasse, perfect uitgebalanceerde stijfheid en een messcherp stuurgedrag zorgen samen voor een rijgevoel dat alleen een Cannondale heeft. Kom langs bij Dickhof Rijwielen voor een proefrit.

Voor meer informatie bezoek je ook de website: www.cannondale.nl 

COMPLETE AANBOD BEKIJKEN?

Cannondale racefietsen vind je in ons filiaal in Oosterwolde.

Cannondale logo

Beste klant,

Goed nieuws! Je bent op afspraak weer van harte welkom in onze winkels. Wij geven je dan graag advies over onze fietsen.

Advies op afspraak
Zoek je een nieuwe fiets en wil je graag advies? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij horen graag waar je interesse in hebt, dan kijken we vooraf samen wat de mogelijkheden zijn.

Click & Collect
Kleding en accessoires blijven we verkopen via Click & Collect. Neem contact op via kleding@dickhofrijwielen.nl.

Reparaties
Voor reparaties kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Onze werkplaats in Oosterwolde is open van 08.00 tot 17.00 uur. Voor de overige filialen blijven de openingstijden net als normaal. Het halen of brengen van fietsen kan tot 18.00 uur. Heb je een vraag voor de werkplaats? Mail naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Wij hopen je snel weer te zien en wensen je goede gezondheid en veel fietsplezier!