Cervélo racefiets - Dickhof Rijwielen

Cervélo Racefiets

Voor echte wielrenfans is Cervélo geen onbekende. Het lijkt alsof het al heel lang meedraait, maar het is nog een jong merk. Het merk stamt  uit 1995 en is tegenwoordig een van de populairste merken als het om racefietsen gaat. Renners zoals David Millar, Ryder Hesjedal, Christian Vande Velde en Dave Zabriskie gaan niet de weg op zonder hun betrouwbare en geliefde Cervélo fiets. Geen wonder dat de ontwerpers van Cervélo ook luisteren naar deze atleten bij het ontwerpen en vervaardigen van hun nieuwe racefietsen. Zo worden alle Cervélo fietsen eigenlijk gemaakt door en voor fietsers, zowel professionals als amateurs. Kom langs bij Dickhof Rijwielen voor een proefrit op een Cervélo racefiets.

Voor meer informatie bezoek je ook de website: www.cervelo.com

COMPLETE AANBOD BEKIJKEN?

Cervélo racefietsen vind je in ons filiaal in Oosterwolde.

Cervélo

Beste klant,

Goed nieuws! Je bent op afspraak weer van harte welkom in onze winkels. Wij geven je dan graag advies over onze fietsen.

Advies op afspraak
Zoek je een nieuwe fiets en wil je graag advies? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij horen graag waar je interesse in hebt, dan kijken we vooraf samen wat de mogelijkheden zijn.

Click & Collect
Kleding en accessoires blijven we verkopen via Click & Collect. Neem contact op via kleding@dickhofrijwielen.nl.

Reparaties
Voor reparaties kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Onze werkplaats in Oosterwolde is open van 08.00 tot 17.00 uur. Voor de overige filialen blijven de openingstijden net als normaal. Het halen of brengen van fietsen kan tot 18.00 uur. Heb je een vraag voor de werkplaats? Mail naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Wij hopen je snel weer te zien en wensen je goede gezondheid en veel fietsplezier!