Vacatures Monteur - Dickhof Rijwielen
Gewijzigde openingstijden
oktober 19, 2020
In Oosterwolde tijdelijk alleen noodreparaties
november 24, 2020

Al meer dan 30 jaar is Dickhof Rijwielen het vertrouwde adres voor uw fiets en al uw benodigdheden. Met een uitgebreid assortiment van veel soorten en merken. Voorop met de nieuwste ontwikkelingen. En natuurlijk met onze service, de kracht van ons bedrijf.

Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwame monteur voor ons filiaal in Wezep. Wij zoeken iemand met een representatief voorkomen, met twee rechterhanden en met een goede kennis van de meeste technieken. Ervaring in de fietsbranche is een pre.

Opleiding:
MBO werk- en denkniveau

Wat bieden we?
– Interne opleiding
– Wij vergoeden de opleiding tot fietsmonteur
– Passend salaris
– 38-urige werkweek
– Gezellig & hecht team

Solliciteren kan door een CV en motivatie te sturen naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl, t.a.v. Rudie van Pijkeren

Beste klanten, kennissen, familie en vrienden,

We hopen dat het ondanks de moeilijke situatie die op iedereen invloed heeft, goed mag gaan. Graag informeren we u en jullie over onze aangepaste dienstverlening tot en met 19 januari.

Wat we nu weten is:

Dit betekent in het kort dat we reparaties aan kunnen nemen en uit kunnen geven.

Heb je een fiets bij ons besteld en wordt die in de periode tot 19 januari geleverd? Wij hopen vandaag en morgen telefonisch contact met je op te nemen. Voor overige vragen mail gerust naar info@dickhofrijwielen.nl. Voor werkplaats gerelateerde vragen kun je mailen naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Bedankt voor jullie begrip! We wensen je hoop en kracht toe in de storm die we kunnen ervaren in deze periode van ons leven. Daarom delen we graag een bemoediging door middel van het lied ‘U geeft rust’. Dat is wat we je toewensen voor nu en in de toekomst.

We wensen je gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2021!

Hartelijke groeten,
Dickhof Rijwielen