Ze komen er weer aan, de Dickhof E-bike opstapdagen! - Dickhof Rijwielen
Gewijzigde openingstijden december 2023
november 23, 2023
Gewijzigde openingstijden
april 4, 2024

Dit jaar organiseren Christiaan Kroon en Annelies Lokhorst van Dickhof Rijwielen in samenwerking met Fruittuin Verbeek weer de alom bekende opstapdagen! Op deze gezellige locatie kunt u weer allerlei nieuwe E-bikes testen onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Het evenement wordt gehouden op donderdag 21 en vrijdag 22 maart van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag 23 maart van 10:00 tot 16:00 uur. De enthousiaste medewerkers van Dickhof Rijwielen en vakbekwame vertegenwoordigers van meerdere merken staan voor u klaar om u allerlei nieuwe producten te laten zien en te laten testen.

De e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld, de ondersteuning maakt het fietsen net even wat makkelijker, of het nu voor school, werk of recreatief gebruik is.

Op de locatie van Fruittuin Verbeek kunt u diverse fietsen testen om er achter te komen welke fiets het beste bij uw wensen past. Wij geven u graag uitgebreid advies.

Er zullen testfietsen aanwezig zijn met o.a. het nieuwste systeem van Bosch, het smart systeem. Deze fietsen hebben een accu van 750 watt, ideaal voor lange afstanden. Ook zijn er diverse modellen van Riese & Müller met bijvoorbeeld een dubbele accu van wel 1250 watt of een speedpedelec. De lichtgewicht E-bike duikt tegenwoordig steeds meer op. Als voorbeeld is o.a. de nieuwe Flyer Upstreet SL aanwezig. Deze fiets heeft de kenmerken van een hybride fiets en weegt maar 18kg. het innovatieve aandrijfsysteem van Bosch met de 400 watt accu biedt meer dan genoeg vermogen en actieradius voor je dagelijkse ritten. Ook de andere sportieve merken maken lichtgewichte E-bikes die u kan proberen op onze testdagen. Dit zijn niet de enige fietsen die getest kunnen worden. Zo zijn er ook transportfietsen en family fietsen van Cortina met een Bosch midden motor. En om deze te vergelijken is ook de Batavus Quip E-go van de partij.

Het allernieuwste model van RIH zal ook beschikbaar zijn om getest te worden; deze fiets has in hele korte tijd razend populair geworden. ‘De RIH Movenda is een degelijke en doordachte fiets’ zegt Wilco Delsasso van Dickhof Rijwielen. De RIH Movenda heeft een geïntegreerde accu van 675 watt en een hele krachtige motor.

Er zullen testfietsen zijn in verschillende prijsklassen van de volgende merken: Flyer, Riese & Müller, RIH, Advanced, Batavus, Sparta, Cortina, Cannondale en Stevens. Kortom, voor ieder wat wils.

Bij een nieuwe e-bike is een geschikte fietsendrager natuurlijk ook heel belangrijk, daarom maakt u bij aankoop van een e-bike in de periode van 21 t/m 30 maart kans op een Thule fietsendrager ter waarde van € 990,-.

Iedereen is van harte welkom voor deskundig advies en een testrit op deze sfeervolle locatie aan de Vierhuizenweg 5 in Oldebroek. 

We kijken er naar uit om u te ontmoeten!