Pinarello racefiets - Dickhof Rijwielen

PINARELLO RACEFIETS

Pinarello werd opgericht in 1952 en is een aparte slag tussen de fietsmerken. De fabrikant fabriceert haar fietsen voornamelijk nog op haar Italiaanse thuisbasis in Treviso. Daarnaast fabriceert Pinarello nog handmatig racefietsen, tijdrit-fietsen en cross fietsen. Dit betekent dat er niet veel fietsen geproduceerd worden, maar dat ze wel helemaal geperfectioneerd zijn. Aan elk detail wordt gedacht bij het maken van een Pinarello racefiets. Giovanni Pinarello zelf was een groot wielrenner. Hij begon met het produceren van fietsen nadat zijn sponsor hem vroeg om een fabriek te starten. Na 5 jaar in 1957 werd er voor het eerst tijdens een nationale competitie gefietst op een echte Pinarello. Ook voor een proefrit op een Pinarello racefiets kan je bij Dickhof terecht.

Ga naar website: www.pinarello.com

COMPLETE AANBOD BEKIJKEN?

Pinarello racefietsen vind je in ons filiaal in Oosterwolde.

Beste klant,

Goed nieuws! Je bent op afspraak weer van harte welkom in onze winkels. Wij geven je dan graag advies over onze fietsen.

Advies op afspraak
Zoek je een nieuwe fiets en wil je graag advies? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij horen graag waar je interesse in hebt, dan kijken we vooraf samen wat de mogelijkheden zijn.

Click & Collect
Kleding en accessoires blijven we verkopen via Click & Collect. Neem contact op via kleding@dickhofrijwielen.nl.

Reparaties
Voor reparaties kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Onze werkplaats in Oosterwolde is open van 08.00 tot 17.00 uur. Voor de overige filialen blijven de openingstijden net als normaal. Het halen of brengen van fietsen kan tot 18.00 uur. Heb je een vraag voor de werkplaats? Mail naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Wij hopen je snel weer te zien en wensen je goede gezondheid en veel fietsplezier!