Sparta stadsfietsen - Dickhof Rijwielen

SPARTA STADSFIETSEN

Wij beschikken over een compleet assortiment Cortina stadsfietsen. Snel van A naar B komen, op een hippe manier. Als dat je aanspreekt, is een urban fiets van Sparta iets voor jou. En wil je nog sneller dan met een gewone fiets van A naar B gaan? Kijk dan eens bij urban elektrische fietsen van Sparta. Naast de ‘standaard’ (elektrische) fietsen heeft Sparta namelijk een breed aanbod urban fietsen en urban elektrische fietsen. Gebruik deze trendy bikes om je snel en gemakkelijk door de stad bewegen, naar je werk of school te fietsen. Je hebt keuze uit verschillende gave kleuren en modellen.

Ga naar website: www.sparta.nl

COMPLETE AANBOD BEKIJKEN?

Sparta stadsfietsen vind je in ons filiaal in Oldebroek.

Beste klant,

Goed nieuws! Je bent op afspraak weer van harte welkom in onze winkels. Wij geven je dan graag advies over onze fietsen.

Advies op afspraak
Zoek je een nieuwe fiets en wil je graag advies? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij horen graag waar je interesse in hebt, dan kijken we vooraf samen wat de mogelijkheden zijn.

Click & Collect
Kleding en accessoires blijven we verkopen via Click & Collect. Neem contact op via kleding@dickhofrijwielen.nl.

Reparaties
Voor reparaties kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Onze werkplaats in Oosterwolde is open van 08.00 tot 17.00 uur. Voor de overige filialen blijven de openingstijden net als normaal. Het halen of brengen van fietsen kan tot 18.00 uur. Heb je een vraag voor de werkplaats? Mail naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Wij hopen je snel weer te zien en wensen je goede gezondheid en veel fietsplezier!