Wilier racefietsen - Dickhof Rijwielen

WILIER TRIESTINA RACEFIETSEN

Wilier Triestina is een Italiaans fietsenmerk. Het bedrijf is opgericht in 1906 door Pietro Dal Molin in Bassano del Grappa. Tegenwoordig is de thuisbasis van het bedrijf in Rossano Veneto. De bedrijfsnaam is af te leiden uit de Italiaanse zin “W l’Italia liberata e redenta” (Nederlands: Lang leve Italië, bevrijd en verlost).

Wilier leverde fietsen aan het UCI World-Tour team: Lampre-ISD. Onder andere de winnaar en de nummer twee van de Wereldkampioenschappen wielrennen in 2008: Alessandro Ballan en Damiano Cunego reden op Triestina fietsen. In 2015 rijdt het UCI Professional Continental team Colombia op Wilier fietsen.

Ga naar de website: www.wilier.com voor meer informatie.

COMPLETE AANBOD BEKIJKEN?

Wilier racefietsen vind je in ons filiaal in Oosterwolde.

pro-giallo-ramato-big

Beste klant,

Goed nieuws! Je bent op afspraak weer van harte welkom in onze winkels. Wij geven je dan graag advies over onze fietsen.

Advies op afspraak
Zoek je een nieuwe fiets en wil je graag advies? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij horen graag waar je interesse in hebt, dan kijken we vooraf samen wat de mogelijkheden zijn.

Click & Collect
Kleding en accessoires blijven we verkopen via Click & Collect. Neem contact op via kleding@dickhofrijwielen.nl.

Reparaties
Voor reparaties kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Onze werkplaats in Oosterwolde is open van 08.00 tot 17.00 uur. Voor de overige filialen blijven de openingstijden net als normaal. Het halen of brengen van fietsen kan tot 18.00 uur. Heb je een vraag voor de werkplaats? Mail naar werkplaats@dickhofrijwielen.nl.

Wij hopen je snel weer te zien en wensen je goede gezondheid en veel fietsplezier!