[Geannuleerd] - E-bike opstapdagen - Dickhof Rijwielen
Gelukkig nieuwjaar
januari 3, 2019
Vacatures Monteur
april 13, 2019

[Geannuleerd]

Voor meer informatie zie het volgende bericht.


Dickhof rijwielen E-bike opstapdagen

Vanwege het grote succes van vorig jaar, organiseert Dickhof Rijwielen niet twee, maar drie opstapdagen. Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 maart vinden de E-bike opstapdagen van Dickhof Rijwielen plaats. Traditiegetrouw vindt ook dit jaar het evenement plaats bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Tijdens de opstapdagen staat de E-bike centraal en zijn de nieuwste E-bikes in de showroom te bewonderen. Voor jong en oud is er een passend model fiets.

Er zijn e-bikes voor elke leeftijd. Zo zijn er bijvoorbeeld E-bikes voor moeders, maar ook voor jongeren. Het evenement vindt ook dit jaar weer plaats op het terrein van Fruittuin Verbeek, waar genoeg ruimte is om alle fietsen te bewonderen en zelf een proefritje te maken. Daarnaast maken bezoekers ook dit jaar weer kans op een leuke prijs.

Divers aanbod

Dit jaar zijn er modellen van een aantal grote merken fietsen te bewonderen en te testen. De merken Sparta, Batavus, Cortina E-bike, Stevens, Riese & Muller, Flyer, Cannondale, RIH en E-bike Das Original zijn vertegenwoordigd. De medewerkers van Dickhof Rijwielen, maar ook verschillende dealers zelf, zijn aanwezig om deskundig advies te geven over de fietsen en specificaties. Naast fietsen zijn de fietsendragers dit jaar ook te zien tijdens de opstapdagen. De fietsendragers, van de merken Uebler en Thule, zijn geschikt om E-bikes op te vervoeren.

Winactie

Ook dit jaar is er weer een leuke winactie tijdens de opstapdagen. Bij aanschaf van een E-bike maakt u kan op een gratis E-bike t.w.v. €1099.

Data en tijden

De Dickhof opstapdagen vinden dit jaar niet op twee, maar op drie dagen plaats. Op donderdag 26 en vrijdag 27 maart worden de opstapdagen van 10.00 tot 17.00 uur gehouden. Op zaterdag 28 maart zijn belangstellenden van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom voor deskundig advies onder het genot van een kopje koffie, thee of fruitsap met een plakje cake. Ook om rustig alle modellen te bekijken of voor een proefritje is iedereen van harte welkom bij Fruittuin Verbeek, Vierhuizenweg 5 in Oldebroek.